Transporturi, trafic și logistică

 

Vă așteptăm cu drag la deschiderea anului universitar

Departamentul  TRANSPORTURI, TRAFIC SI LOGISTICĂ   

ORA 13:00  SALA BN 102

Departamentul Transporturi, trafic și logistică este unul dintre cele patru departamente ale prestigioasei Facultăți Transporturi din Universitatea Politehnica din București.

Cu o îndelungată tradiție în învățământul universitar  (începând de la Secția ”Circulație și exploatare” din cadrul Institutului de Căi Ferate în 1948) și permanente preocupări pentru adaptarea la actualitățile economico-sociale, Departamentul Transporturi, trafic şi logistică gestioneaza programele de studii in domeniul Ingineria transporturilor (IT).

Programul de studii de licenţă Ingineria transporturilor şi a traficului, domeniul Ingineria transporturilor (IT), are misiunea de a  forma specialişti competenţi în activităţi de proiectare şi conducere tehnologică (operativă/tactică) a transporturilor mono, multi şi intermodale, precum şi a celor de control/comandă a traficului (circulaţiei) pe infrastructurile specifice (căi ferate de suprafaţă şi subterane, şosele, autostrăzi, străzi urbane, căi navigabile, coridoare aeriene), asigurând siguranţa circulaţiei.

mai mult...

Admiterea la programul de licență ”Ingineria transporturilor și a traficului”, domeniul ”Ingineria transporturilor” (IT) se realizează prin participarea la concursul de admitere organizat în Facultatea Transporturi, Universitatea Politehnica din Bucuresti.

Admitere studii de licență 2022 mai multe informații

Program de licență ”Ingineria transporturilor și a traficului”

Departamentul Transporturi, trafic și logistică organizează admitere pentru următoarele programe de master în domeniul Ingineriei Transporturilor:

Durata: 4 semestre – 120 PC+ 10 PC sustinerea lucrarii de disertatie)

 

Mai multe info…

Domeniul fundamental Ştiinţe inginereşti

Durata 3-4 ani

Diplomă de doctor, Domeniul Ingineria Transporturilor

Mai multe info…

Webinarul se adresează studenților din anul IV, specializarea Ingineria transporturilor. Studenții interesați de participare se vor adresa d-lui prodecan Ștefan Burciu, utilizând canalele de comunicare aflate la dispoziția lor în această perioadă (Microsoft Teams, Moodle, e-mail etc.).
 

Luni, 25 noiembrie 2019, ora 10.00, studenții specializării ”Ingineria transporturilor și a traficului”, anul IV, sunt invitați  la workshop-ul “Warehouse Operations & Management”.

Invitat special: Massimiliano Ventura, MCT Manager Europe, Africa & Middle East, Schlumberger Romania

mai multe info

Miercuri, 6 noiembrie 2019, ora 17.00, studenții programelor de masterat

  • Logistica transporturilor
  • Management în transporturi
  • Transport și trafic urban

sunt invitați  la workshop-ul “Oportunitati de dezvoltare a carierei in domeniul logisticii”.

Partener:      FM Logistic România

mai multe info